Velkommen til 

Din frisør i farum

v./Susanna Joronn Siff Bjerre

Kreativ & moderne frisørsalon i farum

Hos JS Intercoiffeur i Farum bliver du altid mødt med et smil. Vores team består af stifter, Jean Sjøgren, og Susanna Joronn Siff Bjerre, der blev medejer af salonen i 2005. 

Vi sætter din komfort i højsædet ud fra vores filosofi om, at et besøg hos frisøren handler om meget mere end hår. For os handler det om, at give dig et positivt afbræk i hverdagen og nyde, at du i den tid, du er på besøg i vores salon, ikke skal andet end at læne dig tilbage og nyde lidt “dig”-tid.

Hos mig får du altid god service god tid miljøbevidste produkter

Hvem er jeg?

Susanna Joronn Siff Bjerre

Susanna startede som ansat i salonen i 1997, for siden at blive medejer i 2005. Hun elsker kundekontakten, og ved ikke noget bedre, end at sende glade kunder ud af døren med deres nye frisure.

Hun er god til at komme med inspiration til et nyt look i tæt dialog med dig som kunde, men klipper også det, du selv ønsker, hvis du ved, hvad du vil have.
Susanna har god erfaring med farve, og kan godt lide at eksperimentere med eksempelvis Balayage farveteknikker eller babylights for det mere klassiske og naturlige look.

Hun hjælper altid gerne med rådgivning og vejledning for pleje og styling af dit hår, og klipper med glæde både damer og herrer.

Kreativ, fleksibel & moderne frisørsalon i farum

Book den tid, der passer dig

For at imødekomme din travle hverdag, kan jeg tilbyde klip på skæve tidspunkter. Finder du ikke den tid, der passer dig, i mit online bookingsystem, er du derfor altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, så finder vi en passende tid. Jeg holder åbent alle dage, pånær onsdag og lørdag.

Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: Efter aftale
Onsdag: Lukket
Torsdag: Efter aftale
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Lukket
Søndag: Efter aftale

KOntakt os

Frisør i Farum
v.Susanna Joronn Siff Bjerre
Rørmosevej 10
3520 Farum
Tlf.: 21851779
susannabjerre@hairtools.dk

Fri parkering foran butikken